Mad

Visionen i køkkenet på formel B har altid centreret sig om kvaliteten af den enkelte råvarer, drevet af en søgen for at opnå det optimale på baggrund af det enkle.

Vi arbejder i øjenhøjde med vores leverandører som hovedsageligt er små danske producenter med respekt for bæredygtighed og naturen.

Menukortet er dynamisk og består af 10-15 retter som løbende bliver udskifter i takt med sæsonen og humøret i køkkenet.

*Selskaber på otte gæster eller derover, bedes forudbestille én samlet menu.

 

formel B menu

Norsk kammusling med røde jordbær, tørrede tomater og mild chiliolie

*

Rå laks med grillede bøgeblade, saltet yoghurt valle, lakridsurter og olivenolie

*

Kartofler med rösti, løvstikke, syltet gran, modnet ost og skummet vallesauce

*

Modnet grisenakke med grillede æbler, ponzu, rugkerner og røget spæk

*

Stegt okse med spæd selleri, cremet æggeblomme, trøffel og jus af okse

*

Jasmin-is med danske blommer, marengs og is-sandwich på blommekerner

*

Menu 995 dkk

Vinmenu 895 dkk

À la carte

Baerii caviar med bønner, Bonito ”caviar” og syrnet fløde 250DKK

Norsk kammusling med røde jordbær, tørrede tomater og mild chiliolie 200DKK

Rå laks med grillede bøgeblade, saltet yoghurt valle, lakridsurter og olivenolie 150DKK

Kartofler med rösti, løvstikke, syltet gran, modnet ost og skummet vallesauce 175DKK

”Signatur” Stegt jomfruhummer à la Nage med et udvalg af grønt fra Dansk mikro landbrug 200DKK

Modnet grisenakke med grillede æbler, ponzu, rugkerner og røget spæk 150DKK

”Signatur” Pighvar med braiserede oksekæber og persille/hvidløgssauce 200DKK

Stegt okse med spæd selleri, cremet æggeblomme, trøffel og jus af okse 250DKK

Ost og dessert

3 økologiske oste med sprødt og sødt 150DKK

Jasmin-is med danske blommer, marengs og is-sandwich på blommekerner 150DKK

Havtorn en surprise 150DKK

4-retters klassisk menu

Baerii caviar med bønner, Bonito ”caviar” og syrnet fløde

”Signatur” Stegt jomfruhummer à la Nage med et udvalg af grønt fra Dansk mikro landbrug

”Signatur” Pighvar med braiserede oksekæber og persille/hvidløgssauce

Havtorn en surprise

Menu 750DKK

Vinmenu 650DKK

4-retters Business menu

(Skal forudbestilles inden ankomst)

Aperitif, 4-retters menu sammensat af køkkenet, vinmenu,

filtreret vand, kaffe/te samt petit fours

1250DKK


 

Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.