Mad
Visionen i køkkenet på formel B har altid centreret sig om kvaliteten af den enkelte råvarer, drevet af en søgen for at opnå det optimale på baggrund af det enkle.
Vi arbejder i øjenhøjde med vores leverandører som hovedsageligt er små danske producenter med respekt for bæredygtighed og naturen.
Menukortet er dynamisk og består af 10-15 retter som løbende bliver udskifter i takt med sæsonen og humøret i køkkenet.
*Selskaber på otte gæster eller derover, bedes forudbestille én samlet menu.


formel B menu
Dansk Hamachi-tun med fingerlime, pærer, saltet valle og mild chiliolie
*
Dampet torsk med pistacie, mynte, courgetter og musling/pimentsauce
*
Tatar af okse med grillede løg, sort peber, syltede ramsløg og rød miso
*
Stegt havtaske med farseret løg, trøffel og svampe hollandaise
*
Stegt gråand med grillet gulbede, lakridsurter, blommeeddike og jus på and
*
Porsesorbet med sprøde æbler, frossen kefirfløde og vallekaramel
Menu 995 DKK
Vinmenu 895 DKK
À la carte
Baerii caviar med fermenteret asparges, skorzonerrod, Bonito ”caviar” og syrnet fløde
250 DKK
*
Dansk Hamachi-tun med fingerlime, pærer, saltet valle og mild chiliolie
150 DKK
*
Dampet torsk med pistacie, mynte, courgetter og musling/pimentsauce
200 DKK
*
Tatar af okse med grillede løg, sort peber, syltede ramsløg og rød miso
150 DKK
*
”Signatur” Stegt jomfruhummer à la Nage med gulerodspure og et udvalg af grønt
200 DKK
*
Lun kartoffelskum med confiteret æggeblomme og efterårstrøffel
200 DKK
*
Stegt havtaske med farseret løg, trøffel og svampe hollandaise
250 DKK
*
”Signatur” Pighvar med braiserede oksekæber og persille/hvidløgssauce
200 DKK
*
Stegt gråand med grillet gulbede, lakridsurter, blommeeddike og jus på and
250 DKK
Ost og dessert
3 økologiske oste med sprødt og sødt
150 DKK
*
Porsesorbet med sprøde æbler, frossen kefirfløde og vallekaramel
150 DKK
*
Havtorn en surprise
150 DKK
4-retters klassisk menu
Baerii caviar med fermenteret asparges, skorzonerrod, Bonito ”caviar” og syrnet fløde
*
”Signatur” Stegt jomfruhummer à la Nage med gulerodspure og et udvalg af grønt
*
”Signatur” Pighvar med braiserede oksekæber og persille/hvidløgssauce
*
Havtorn en surprise
Menu 795 DKK
Vinmenu 695 DKK
4-retters Business menu
(Skal forudbestilles inden ankomst)
*
Aperitif
*
4-retters menu sammensat af køkkenet
*
Vinmenu & filtreret vand
*
Kaffe/te samt petit fours
1250 DKK


Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket fremgår af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.