Mad

Visionen i køkkenet på formel B har altid centreret sig om kvaliteten af den enkelte råvarer, drevet af en søgen for at opnå det optimale på baggrund af det enkle.

Vi arbejder i øjenhøjde med vores leverandører som hovedsageligt er små danske producenter med respekt for bæredygtighed og naturen.

Menukortet er dynamisk og består af 10-15 retter som løbende bliver udskifter i takt med sæsonen og humøret i køkkenet.

*Selskaber på otte gæster eller derover, bedes forudbestille én samlet menu.

formel B menu

Saltet kammusling med strandurter, agurk, østersemulsion og yoghurt valle

*

Tatar af okse med spæd grønt, røget muslingemulsion, mild chili og syltet rabarberblomst

*

Nye danske kartofler med rösti, løvstikke, modnet ost, syltet gran og vallesauce

*

Farseret kyllingevinge med sort hvidløg, spæd salat, sauce på røget kylling og brunet smør

*

Stegt okse med ærter, citron confit, morkler og aromatisk citrus-sauce med modnet oksefedt

*

Rabarbersorbet med vaniljesirup, rå rabarber, laurbær og letpisket fløde

Menu 995 DKK

Vinmenu 895 DKK

4-retters klassisk menu

Baerii caviar med ærter, creme fraiche, kold hønsebouillon og persilleolie

*

”Signatur” Stegt jomfruhummer à la Nage med gulerodspure og et udvalg af grønt

*

”Signatur” Pighvar med braiserede oksekæber og persille/hvidløgssauce

*

Havtorn en surprise

Menu 795 DKK

Vinmenu 695 DKK

4-retters Business menu

(Skal forudbestilles inden ankomst)

*

Aperitif

*

4-retters menu sammensat af køkkenet

*

Vinmenu & filtreret vand

*

Kaffe/te samt petit fours

1250 DKK

À la carte

Baerii caviar med ærter, creme fraiche, kold hønsebouillon og persilleolie

250 DKK

*

Saltet kammusling med strandurter, agurk, østersemulsion og yoghurt valle

175 DKK

*

Tatar af okse med spæd grønt, røget muslingemulsion, mild chili og syltet rabarberblomst

150 DKK

*

”Signatur” Stegt jomfruhummer à la Nage med gulerodspure og et udvalg af grønt

250 DKK

*

Nye danske kartofler med rösti, løvstikke, modnet ost, syltet gran og vallesauce

150 DKK

*

Farseret kyllingevinge med sort hvidløg, spæd salat, sauce på røget kylling og brunet smør

200 DKK

*

”Signatur” Pighvar med braiserede oksekæber og persille/hvidløgssauce

250 DKK

*

Stegt okse med ærter, citron confit, morkler og aromatisk citrus-sauce med modnet oksefedt

250 DKK

Ost og dessert

3 økologiske oste med sprødt og sødt

150 DKK

*

Rabarbersorbet med vaniljesirup, rå rabarber, friske laurbær og letpisket fløde

150 DKK

*

Havtorn en surprise

150 DKK

Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket fremgår af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.