Mad

Visionen i køkkenet på formel B har altid centreret sig om kvaliteten af den enkelte råvarer, drevet af en søgen for at opnå det optimale på baggrund af det enkle.

Vi arbejder i øjenhøjde med vores leverandører som hovedsageligt er små danske producenter med respekt for bæredygtighed og naturen.

Menukortet er dynamisk og består af 10-15 retter som løbende bliver udskifter i takt med sæsonen og humøret i køkkenet.

*Selskaber på otte gæster eller derover, bedes forudbestille én samlet menu.

 

formel B menu

Saltet sandart med friskost, fermenterede hvide ribs, friske kastanjer og jalapeñosolie

*

Tatar af oksehøjreb med granskud, Karl Johan olie og tørrede vilde svampe

*

Dampet rødtunge med pistacie, mynte, courgetter og musling/pimentsauce

*

Lun kartoffelskum med confiteret æggeblomme og efterårstrøffel

*

Stegt gråand med grillet gulbede, lakridsurter, blommeeddike og jus på and

*

Jasmin-is med danske blommer, marengs og is-sandwich på blommekerner

*

Menu 995 dkk

Vinmenu 895 dkk

À la carte

Baerii caviar med bønner, Bonito ”caviar” og syrnet fløde 250DKK

Saltet sandart med friskost, fermenterede hvide ribs, friske kastanjer og jalapeñosolie 150DKK

Tatar af oksehøjreb med granskud, Karl Johan olie og tørrede vilde svampe 150DKK

Dampet rødtunge med pistacie, mynte, courgetter og musling/pimentsauce 200DKK

”Signatur” Stegt jomfruhummer à la Nage med gulerodspure og et udvalg af grønt 200DKK

Lun kartoffelskum med confiteret æggeblomme og efterårstrøffel 200DKK

”Signatur” Pighvar med braiserede oksekæber og persille/hvidløgssauce 200DKK

Stegt gråand med grillet gulbede, lakridsurter, blommeeddike og jus på and 250DKK

Ost og dessert

3 økologiske oste med sprødt og sødt 150DKK

Jasmin-is med danske blommer, marengs og is-sandwich på blommekerner 150DKK

Havtorn en surprise 150DKK

4-retters klassisk menu

Baerii caviar med bønner, Bonito ”caviar” og syrnet fløde

”Signatur” Stegt jomfruhummer à la Nage med gulerodspure og et udvalg af grønt

”Signatur” Pighvar med braiserede oksekæber og persille/hvidløgssauce

Havtorn en surprise

Menu 750DKK

Vinmenu 650DKK

4-retters Business menu

(Skal forudbestilles inden ankomst)

Aperitif, 4-retters menu sammensat af køkkenet, vinmenu,

filtreret vand, kaffe/te samt petit fours

1250DKK


 

Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.