Mad

Visionen i køkkenet på formel B har altid centreret sig om kvaliteten af den enkelte råvarer, drevet af en søgen for at opnå det optimale på baggrund af det enkle.

Vi arbejder i øjenhøjde med vores leverandører som hovedsageligt er små danske producenter med respekt for bæredygtighed og naturen.

Menukortet er dynamisk og består af 10-15 retter som løbende bliver udskifter i takt med sæsonen og humøret i køkkenet.

*Selskaber på otte gæster eller derover, bedes forudbestille én samlet menu.

 

formel B menu

Dansk Hamachi-tun med fingerlime, pærer, saltet valle og mild chiliolie

*

Dampet torsk med pistacie, mynte, courgetter og musling/pimentsauce

*

Tatar af okse med grillede løg, sort peber, syltede ramsløg og rød miso

*

Stegt havtaske med farseret løg, trøffel og svampe hollandaise 

*

Stegt gråand med grillet gulbede, lakridsurter, blommeeddike og jus på and

*

Porsesorbet med sprøde æbler, frossen kefirfløde og vallekaramel

 

Menu 995 DKK

Vinmenu 895 DKK

À la carte

Baerii caviar med fermenteret asparges, skorzonerrod, Bonito ”caviar” og syrnet fløde

250 DKK

*

Dansk Hamachi-tun med fingerlime, pærer, saltet valle og mild chiliolie

150 DKK

*

Dampet torsk med pistacie, mynte, courgetter og musling/pimentsauce

200 DKK

*

Tatar af okse med grillede løg, sort peber, syltede ramsløg og rød miso

150 DKK

*

”Signatur” Stegt jomfruhummer à la Nage med gulerodspure og et udvalg af grønt

200 DKK

*

Lun kartoffelskum med confiteret æggeblomme og efterårstrøffel

200 DKK

*

Stegt havtaske med farseret løg, trøffel og svampe hollandaise

250 DKK

*

”Signatur” Pighvar med braiserede oksekæber og persille/hvidløgssauce

200 DKK

*

Stegt gråand med grillet gulbede, lakridsurter, blommeeddike og jus på and

250 DKK

 

 

Ost og dessert

3 økologiske oste med sprødt og sødt

150 DKK

*

Porsesorbet med sprøde æbler, frossen kefirfløde og vallekaramel

150 DKK

*

Havtorn en surprise

150 DKK

 

4-retters klassisk menu

Baerii caviar med fermenteret asparges, skorzonerrod, Bonito ”caviar” og syrnet fløde

*

”Signatur” Stegt jomfruhummer à la Nage med gulerodspure og et udvalg af grønt

*

”Signatur” Pighvar med braiserede oksekæber og persille/hvidløgssauce

*

Havtorn en surprise

Menu 795 DKK

Vinmenu 695 DKK

4-retters Business menu

(Skal forudbestilles inden ankomst)

*

Aperitif

*

4-retters menu sammensat af køkkenet

*

Vinmenu & filtreret vand

*

Kaffe/te samt petit fours

1250 DKK

Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket fremgår af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.