Mad

Visionen i køkkenet på formel B har altid centreret sig om kvaliteten af den enkelte råvarer, drevet af en søgen for at opnå det optimale på baggrund af det enkle.

Vi arbejder i øjenhøjde med vores leverandører som hovedsageligt er små danske producenter med respekt for bæredygtighed og naturen.

Menukortet er dynamisk og består af 10-15 retter som løbende bliver udskifter i takt med sæsonen og humøret i køkkenet.

*Selskaber på otte gæster eller derover, bedes forudbestille én samlet menu.

formel B menu

Dansk Hamachi tun med grillede courgetter, mynte, piment d’espelette og saltet yoghurt valle

*

Tatar af okse med hestebønner, syltet Karl Johan, timian og jus af fermenteret svampe

*

Stegt torsk med syltede solbærblade, spæd selleri, hvide ribs og muslinge sauce

*

Lun kartoffelskum med modnet ost, confiteret æggeblomme og australsk vintertrøffel

*

Stegt lammeryg med merian, tørret tomat og lammejus

*

Kefir mousse med solbær, granskud og karamelliseret hvid chokolade

Menu 995 DKK

Vinmenu 895 DKK

4-retters klassisk menu

Baerii caviar med ærter, creme fraiche, kold hønsebouillon og persilleolie

*

”Signatur” Stegt jomfruhummer à la Nage med gulerodspure og et udvalg af grønt

*

”Signatur” Pighvar med braiserede oksekæber og persille/hvidløgssauce

*

Havtorn en surprise

Menu 795 DKK

Vinmenu 695 DKK

4-retters Business menu

(Skal forudbestilles inden ankomst)

*

Aperitif

*

4-retters menu sammensat af køkkenet

*

Vinmenu & filtreret vand

*

Kaffe/te samt petit fours

1250 DKK

À la carte

Baerii caviar med ærter, creme fraiche, kold hønsebouillon og persilleolie

250 DKK

*

Dansk Hamachi tun med grillede courgetter, mynte, piment d’espelette og saltet yoghurt valle

150 DKK

*

Tatar af okse med hestebønner, syltet Karl Johan, timian og jus af fermenteret svampe

150 DKK

*

”Signatur” Stegt jomfruhummer à la Nage med gulerodspure og et udvalg af grønt

250 DKK

*

Stegt torsk med syltede solbærblade, spæd selleri, hvide ribs og muslinge sauce

200 DKK

*

Lun kartoffelskum med modnet ost, confiteret æggeblomme og australsk vintertrøffel

200 DKK

*

”Signatur” Pighvar med braiserede oksekæber og persille/hvidløgssauce

250 DKK

*

Stegt lammeryg med merian, tørret tomat og lammejus

250 DKK

Ost og dessert

3 økologiske oste med sprødt og sødt

150 DKK

*

Kefir mousse med solbær, granskud og karamelliseret hvid chokolade

150 DKK

*

Havtorn en surprise

150 DKK

Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket fremgår af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.