Mad

Visionen i køkkenet på formel B har altid centreret sig om kvaliteten af den enkelte råvarer, drevet af en søgen for at opnå det optimale på baggrund af det enkle.

Vi arbejder i øjenhøjde med vores leverandører som hovedsageligt er små danske producenter med respekt for bæredygtighed og naturen.

Menukortet er dynamisk og består af 10-15 retter som løbende bliver udskifter i takt med sæsonen og humøret i køkkenet.

*Selskaber på otte gæster eller derover, bedes forudbestille én samlet menu.

 

formel B menu

Norsk kammusling med røde jordbær, tørrede tomater og mild chiliolie

*

Tatar af okseinderlår med spæde agurker, mynte, peberemulsion og fermenteret agurk

*

Nye danske kartofler med rösti, løvstikke, syltet gran, modnet ost og skummende vallesauce

*

Farseret kyllingevinge med morkelsauce, spæde salater og aromatiske urter fra Kiselgården

*

Stegt okse med spæd selleri, cremet æggeblomme, trøffel og okse jus

*

Grønne jordbær, lime, aromatiske citrusurter og ristet sesam-is

*

Menu 995 dkk

Vinmenu 895 dkk

À la carte

Baerii caviar med ærter, bønner, bonito ”caviar” og syrnet fløde 250DKK

Norsk kammusling med røde jordbær, tørrede tomater og mild chiliolie 200DKK

Tatar af okseinderlår med spæde agurker, mynte, peberemulsion og fermenteret agurk  150DKK

Nye danske kartofler med rösti, løvstikke, syltet gran, modnet ost og skummende vallesauce 175DKK

”Signatur” Stegt jomfruhummer à la Nage med et udvalg af grønt fra danske mikro landbrug 200DKK

Farseret kyllingevinge med morkelsauce, spæde salater og aromatiske urter fra Kiselgården 175DKK

”Signatur” Pighvar med braiserede oksekæber og persille/hvidløgssauce 200DKK

Stegt okse med spæd selleri, cremet æggeblomme, trøffel og okse jus 250DKK

Ost og dessert

3 økologiske oste med sprødt og sødt 150DKK

Grønne jordbær med lime, aromatiske citrusurter og ristet sesam-is 150DKK

Havtorn en surprise 150DKK

4-retters klassisk menu

Baerii caviar med ærter, bønner, bonito ”caviar” og syrnet fløde

”Signatur” Stegt jomfruhummer à la Nage med et udvalg af grønt fra danske mikro landbrug

”Signatur” Pighvar med braiserede oksekæber og persille/hvidløgssauce

Havtorn en surprise

Menu 750DKK

Vinmenu 650DKK

4-retters Business menu

(Skal forudbestilles inden ankomst)

Aperitif, 4-retters menu sammensat af køkkenet, vinmenu,

filtreret vand, kaffe/te samt petit fours

1250DKK


 

Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.