Mad

Visionen i køkkenet på formel B har altid centreret sig om kvaliteten af den enkelte råvare, drevet af en søgen efter at opnå det optimale på baggrund af det enkle.

Vi arbejder i øjenhøjde med vores leverandører som hovedsageligt er små danske producenter med respekt for bæredygtighed og naturen.

Menukortet er dynamisk og består af 10-15 retter som løbende bliver udskifter i takt med sæsonen og humøret i køkkenet.

*Selskaber på otte gæster eller derover, bedes forudbestille én samlet menu.

formel B menu

Le petit geman østers med rabarberdashi og tærte med kammusling, blomkål og citrusnoter

*

Saltet sandart med kantareller, syltet grøn rabarber, æblereduktion og bagt hvidløgsolie

*

Tatar af dådyr med bønner, syltet Karl Johan, timian og jus af fermenteret svampe

*

Stegt torsk med syltede solbærblade, spæd selleri, hvide ribs og muslinge sauce

*

*2 serveringer af alt det bedste fra imperial due

*

*Stegt duebryst med grillede blommer, mjødurt og blomme jus med brunet smør

*

*Confiteret due lår med bøgehatte, trøffel, æbler og sansho peber sauce

*

Kefir mousse med blåbær, granskud og karamelliseret hvid chokolade

Menu 995 DKK

Vinmenu 995 DKK

5-serveringers signatur menu

Le petit geman østers med rabarberdashi og tærte med kammusling, blomkål og citrusnoter

*

Baerii caviar med kålskud, persille, syltede grønne jordbær og bakskuld fløde

*

”Signatur” Stegt jomfruhummer à la Nage med gulerodspure og et udvalg af grønt

*

”Signatur” Pighvar med braiserede oksekæber og persille/hvidløgssauce

*

Havtorn en surprise

Menu 850 DKK

Vinmenu 750 DKK

4-retters Business menu

(Skal forudbestilles inden ankomst)

(Mandag til Torsdag)

*

Aperitif

*

4-retters menu sammensat af køkkenet

*

Vinmenu & filtreret vand

*

Kaffe/te samt petit fours

1250 DKK

À la carte

Baerii caviar med kålskud, persille, syltede grønne jordbær og bakskuld fløde

250 DKK

*

Saltet sandart med kantareller, syltet grøn rabarber, æblereduktion og bagt hvidløgsolie

150 DKK

*

Tatar af dådyr med bønner, syltet Karl Johan, timian og jus af fermenteret svampe

150 DKK

*

”Signatur” Stegt jomfruhummer à la Nage med gulerodspure og et udvalg af grønt

250 DKK

*

Stegt torsk med syltede solbærblade, spæd selleri, hvide ribs og muslinge sauce

200 DKK

*

”Signatur” Pighvar med braiserede oksekæber og persille/hvidløgssauce

250 DKK

*

*2 serveringer af alt det bedste fra imperial due, vi anbefaler at spise begge serveringer

*

*Stegt duebryst med grillede blommer, mjødurt og blomme jus med brunet smør

250 DKK

*

*Confiteret due lår med bøgehatte, trøffel, æbler og sansho peber sauce

250 DKK

Ost og dessert

3 økologiske oste med sprødt og sødt

150 DKK

*

Kefir mousse med blåbær, granskud og karamelliseret hvid chokolade

150 DKK

*

”Signatur” Havtorn en surprise

150 DKK

Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket fremgår af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.