Reviews

Politiken, Adam Price, 18-03-2011, 6/6

Michelin-restaurant har fundet den perfekte formel

Rygterne var mange, da holdet bag det lille, eksklusive gourmet-tempel Formel B på Vesterbrogade omkring årsskiftet annoncerede, at man sadlede om og forlod det høje gastronomiske skoleridt for at forfølge en mere afslappet stil i køkkenet. Kokkene Rune Jochumsen og Kristian Møller flankeret af sommelieren Martin Bek har i de senere år haft stor succes…

Read more

Berlingske, Søren Frank, 09-02-2011, 6/6

formel fræk

Bistro eller ej. Kristian Møllers klassiske kokkekniv er stadig en af byens skarpeste. Mad, vin og god betjening går op i en højere enhed på Formel B. At kalde det nye Formel B for en luksusbistro er lidt af en tilsnigelse. Nok er dugen røget af bordene, og antallet af a la carte-pladser fordoblet. Nok er Michelin-restaurantens…

Read more

Jyllandsposten, Niels Lillelund, 11-02-2011, 6/6

formel B skifter gear

Michelin-restauranten er blevet moderniseret til en decideret nyskabelse i København. Det er sjældent, at jeg ligefrem sidder og glæder mig ud i det mundvandsdrivende før en anmeldelse, men det gjorde jeg før besøget på Formel B. Deres bebudede relancering har været talk of the town blandt gastronauter, og den almindelige forestilling var vist, at nogen havde sat…

Read more