Da Kristian Arpe-Møller og Rune Amgild Jochumsens overtog formel B i 2003, var de et par drenge i starten af 20’erne med ambitioner lige så store som deres passion for at lave mad.

Drømmen var Michelin-stjerner og en restaurant i international topklasse. Gennem fokus og benhårdt arbejde lykkedes deres mission. Men 13 år senere er målet ikke længere stjerner og international omtale. Sammen har de fundet ind til det, der virkelig giver glæde – den enkle, den ærlige og den uprætentiøse restaurant.

Kristian Arpe-Møller er i dag den danske køkkenchef, der har holdt sin restaurants stjerne i Michelin-guiden flest år i træk. Selvom restaurantens fokus er ændret, er passionen for mad kun blevet større med tiden.
Rune Amgild Jochumsens arbejde som restaurantchef holder hans interesse for vin i konstant bevægelse. Han nærer stor kærlighed til de lette og saftige naturvine, men der er også plads til de mere klassiske vindistrikter – og der er intet over vinene fra Bourgogne.

Da formel B havde fået al opmærksomheden i fem år, fik Kristian og Rune vokseværk. De åbnede Restaurant Sletten i 2008, som i dag styres af restaurantchef Jakob Thorning Christiansen og køkkenchef Jacob Spolum. Uformel i Studiestræde kom til i 2014, og drives af sommelier Martin Iuel-Brockdorf Bek og køkkenchef Frederik Alexander Rudkjøbing. Nyåbnede Restaurant Palægade serverer smørrebrød til frokost og klassisk dansk køkken om aftenen. Holdet på Palægade består af de to sommeliers Simon Olesen og Rasmus Amdi Larsen, smørrebrødsjomfru Karina Pedersen og køkkenchef Magnus Mondrup Knudsen.